Travtränaren Anders, 70, Frankrike

”Att vara kär är kryddan i livet, en av de få sakerna som är bättre än att vinna ett travlopp.”

Anders kommer ursprungligen från Norrland men kärleken till travsporten tog honom till Frankrike där han haft sin bas sedan tidigt 90-tal. Nu bor han på en av Europas största travanläggningar som ligger strax utanför Paris. Under sin karriär har han vunnit över 1500 lopp och tävlat i 19 olika länder vilket gör honom till en levande legend inom travsportvärlden.

Numera är Anders pensionär och bestämmer själv över sin tid men hans dagar är fortfarande fyllda av att coacha kuskar, kommentera lopp samt att verka som travexpert i olika medier.

Anders har en tuff tid bakom sig med svår sjukdom vilket har gjort honom väldigt ödmjuk till livet. Idag är han piggare än på 20 år och har fått lite av en andra chans. Han menar också att allt han gått igenom har gjort honom mer redo än någonsin för kärleken. Idag vill han träffa någon som håller ända in i mål.

Anders vill hitta en kvinna som kan hänga med i hans tempo och som delar hans intresse för mat, resor och att ta en tur in till Paris. På morgnarna vill han dock ta det lugnt och mysa med frukost på sängen. Det vore fint att få göra det ihop med den stora kärleken.