Olivbonden Dino, 49, Rhodos

”Jag vill hitta någon att älska och bli älskad av.”

På Greklands solsäkraste ö, mitt i Medelhavet, hittar vi Dino, 49 årig Olivbonde.

På sin familjegård har Dino en verksamhet som rullar över alla årstider. Olivträd med olivoljeproduktion som serveras på flertalet Michelin-krogar. Tomater, kål och zucchini som förser hela ön med grönsaker. Apelsiner, grapefrukter och granatäpplen som klasar sig på gårdens alla fruktträd. Välkommen till paradiset!

Dino ÄLSKAR havet och när han inte kitesurfar eller åker jetski njuter han gärna av solnedgången på en av sina fantastiska segelbåtar. Till havs känner han sig fri och levande. Dino gillar också att träna och ta hand om sig själv, en förutsättning för att klara av det tunga bondelivet med bonusen att det får honom att känna sig självsäker.

Dino känner sig som mest ensam när dagen är slut, brasan i huset tänds och middagen är tillagad. Han saknar någon att prata, skratta och att skapa gemensamma mål och minnen med.

Dino vill ha en självständig tjej med driv och lite action i sig. Hon får gärna ha egna hobbys och mål men han uppskattar någon som även vill hänga med honom på motorcykeln eller segelbåten.