Mjölkbonden Tom, 26, Hjo

”Sen jag var med som brevskrivare förra året har jag lärt mig att jag måste ta för mig mer, i år ska inte min blyghet stå i vägen för att bli kär i en tjej jag kan se mig bygga en framtid tillsammans med.”

Tom är uppvuxen på en gård utanför Tidaholm och jobbar idag på en mjölkgård i Hjo. Han älskar att jobba med kossor och följa dem genom livet på gården. Han är väldigt driven av sig, gillar att hålla igång i naturen där bl.a. jagar med sin hund Zed. Han har gärna en mysig kväll hemma med vänner, familj och en bit god mat och lite sällskapsspel.

Tom hoppas att hitta en snäll och ”vet vad hon vill” tjej att bli förälska sig i och att de en dag köper en egen gård där de i framtiden kan se sina barn leka på gårdsplan. Det vore superhärligt att få bli kär! Jag tycker om att kramas, så man saknar ju en go kram.

Tom har tidigare varit med i Bonde Söker Fru som brevskrivare, även om det inte gick som hoppats då så hade han världen bästa upplevelse. I år söker han efter kärleken som bonde och han tror att hans förståelse för hur det är att vara brevskrivare ska hjälpa guida honom att ta tillvara på tiden med tjejerna på bästa sätt under inspelningsveckan på Siggesta Gård.

Kuriosa: Min tvilling heter Jerry, fobi för fästingar, grekiskt härkomst och har en tatuering som symboliserar min gamla hund.

INFO: DEADLINE FÖR SKRIVA BREV TILL TOM – 31 MAJ.
Tom medverkar i Bonde Söker Fru – Kärlek åt alla som spelas in på Siggesta Gård, Värmdö.