menu

Om Fremantle

Vår dröm är att vara en plats där kreatörer ges de bästa förutsättningarna för att skapa oemotståndlig underhållning. Fremantle producerar idag några av Sveriges största och mest populära tv-program som exempelvis Idol, Talang, Bonde söker fru, Vem bor här, Masked Singer och Grand Designs Sverige.

Fremantle är även en global innehållsproducent som varje år levererar över 12 000 timmar av underhållning runt om i hela världen. 

Idol

En kreativ familj

Vi tror på det kreativa samarbetet, en bra idé är bara så bra som genomförandet. Vi kopplar ihop de främsta talangerna, bakom och framför kameran, vilket skapar kreativa samarbeten som leder till engagerande innehåll för vår publik. Vår förmåga och lust att ständigt söka stöd och inspiration hos våra kollegor runt om i världen gör oss unika.

Vi är en kreativ familj!

Mångfald och inkludering

Vi på Fremantle strävar efter att berätta historier som förenar människor. Våra program ska spegla det Sverige vi lever i och vårt mål är alltid att skapa underhållning som engagerar tittare i hela landet. För att uppnå detta behöver vi arbeta med människor med olika bakgrunder och kulturer, både bakom och framför kameran Fremantle är också sponsor till organisationen ”All of Us” mentorprogram för att öppna dörren och välkomna människor som är under 30 år, identifierar sig som rasifierad och saknar kontakter inom kreativa branscher.

För mer info se: www.allofus.se/mentorprogram