menu

Vår dröm

Vi har en inspirerande dröm och önskan att Fremantle ska vara den plats som kreatörer väljer att kalla sitt hem. Den här drömmen och målbilden genomsyrar hela vår kultur, våra produktioner och vår verksamhet.

Vår anda

Vi är en kreativ, global familj och vår gemensamma anda är ”connecting creativity”. Vi har en ständig kreativ diskussion med varandra och vår anda är vår absoluta konkurrensfördel i jakten på oemotståndlig underhållning.

Vårt fokus

Vårt fokus är att skapa oemotståndlig underhållning och det kreativa skapandet kombinerat med nyfikenhet och en vilja till samarbete är en naturlig del i Fremantle-kulturen.

Vår planet

Vi har alla ett ansvar att bidra till klimatomställningen och vi på Fremantle vill vara Sveriges mest klimatvänliga produktionsbolag. Vi var bland annat först ut i tv-branschen med att mäta vårt klimatavtryck och vi hoppas kunna inspirera övriga film- och tv-produktionsbolag till liknande satsningar.

Tomas Schubert

Tomas Schubert

”Variationen av program gör det väldigt kul att jobba på Fremantle; att ena veckan filma en man som bygger om ett vattentorn till att andra veckan filma nervösa tonåringar som ska förverkliga sina drömmar.”

(Tomas Schubert, producent)

Caroline Sörensen

Caroline Sörensen

”Här får jag möjlighet att bolla utmaningar med kreatörer från hela världen. De finns bara ett samtal bort vilket är otroligt skönt. Det är också kul att kunna ge dem råd när de vänder sig till mig.”

(Caroline Sörensen, castingansvarig)

Peter Borg

Peter Borg

””Fremantle producerar stora produktioner som gör avtryck och det vill jag vara en del av” .

(Peter Borg, efterbearbetningschef.)