menu

Medverka

Vill du medverka i något av våra program?

IDOL
Vill du få chansen att bli Sveriges nästa stora stjärna? Gå in och sök till Idol redan idag! Åldersgränsen för att söka är 16 år.
Ansök här

TALANG
Vi letar alltid efter talanger och vi vet att det i vårt avlånga land finns våghalsiga, smarta, roliga, briljanta, modiga och fantastiska personer som hör hemma på en scen! Är det din tur att stå på scen i Talang? Vinnaren av programmet kammar hem 500 000 kronor!
Ansök här

BONDE SÖKER FRU
Är du bonde och sugen på att söka kärleken? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat. Det går även bra att tipsa om en singelbonde som förtjänar att träffa kärleken.
Ansök här

VEM BOR HÄR?
Vem bor här?” söker vi dig som bor i ett häftigt, annorlunda, unikt eller personligt hem. Fem personer går husesyn i varandras hem, de vet ingenting om varandra, förutom namn och yrke.
Efter husesyn ska var och en försöka para ihop rätt person med rätt hem, och den som får flest rätt vinner 10 000 kr!
Ansök här

GRAND DESIGNS
Är du eller någon du känner på gång att påbörja ett husbygge som är något utöver det vanliga? Något som verkligen utmanar och tänjer på gränserna för ett traditionellt boende? Vi letar efter nya, spännande projekt, så ska ni göra en nybyggnation, omfattande renovering eller ombyggnation av ert boende, är det dig vi söker.
Ansök här